De leukste Kinderuitjevan Nederland!

Middels het landkaartje in het rechter blauwe blok of onder provincies in het boven menu kunt u kinderuitjes vinden per provincie. Als u al weet wat voor soort kinderuitje u wilt gaan doen dan is het handiger om direct op een rubriek te klikken in het linker paarse blok. U kunt ook zoeken in zowel een rubriek én  een provincie, dit doet u door een trefwoord in te typen in de zoekfunctie in het linker oranje blok.

Nieuws: Sinds kort heeft Kinderuitje een eigen Facebook pagina. Kinderuitje.nl verloot 1 origineel kinderuitje voor maximaal 10 personen onder de eerste 100 personen die ons LIKEN op Facebook! Wilt uw kans maken op zo`n gratis Kinderuitje? Ga dan snel naar onze facebook pagina en druk op `Vind ik leuk`!! Op facebook houden we je regelmatig op de hoogte van al onze activiteiten.

 

 • Attractieparken


  Kinderuitje.nl

  Een dagje naar een attractiepark is meer dan een belevenis. Adrenaline in de achtbaan, of lekker van het uitzicht genieten in het reuzenrad. In een attractiepark is voor elk wat wils. Kijk voor een overzicht van attractieparken in de rubriek attractieparken.

 • Themaparken


  Kinderuitje.nl

  Je vergeet even helemaal waar en wie je bent in een themapark. Wil je eens een dagje een ridder zijn of je begeven tussen de kabouters? Kijk dan snel naar het aanbod themaparken.

 • Zwembaden


  Kinderuitje.nl

  De zwembaden van nu zijn vaak een grote belevenis. Met stroomversnellingen, grote glijbanen en voor de kleineren natuurlijk het pierenbadje. Ook zonnen in het openluchtzwembad is leuk, terwijl de kinderen de mooiste zandkastelen bouwen. Neem snel een kijkje in onze rubriek zwembaden voor een zwembad in de buurt.

 • Parken


  Kinderuitje.nl

  Je kunt ook eens met het hele gezin gaan picknicken in het park. Jeux-de-boules, flessenvoetbal spelen of frisbeeën. Spelen met de eendjes of de vogels. Lekker in de frisse lucht en vaak lekker goedkoop. Kijk hier voor het overzicht van parken.

 • Actief


  Kinderuitje.nl

  Wil je al je energie kwijtraken tijdens je kinderuitje of kinderfeestje, kies dan voor een actief kinderuitje. Een schat zoeken, een hut bouwen of speurtocht in het bos. Een wedstrijdje flessenvoetbal organiseren? De kids leven zich uit met sport en spel.

 • Creatief


  Kinderuitje.nl

  Ga jij met je kinderfeestje klompen beschilderen of een taart versieren? Even een dagje lekker met je handen bezig zijn. Iets leuks maken van steentjes, een tekening of schilderij maken. Je vriendjes en vriendinnetjes schminken als clown of eng monster. Inspiratie op doen, bekijk dan ons overzicht van creatieve kinderuitjes.

 • Evenementen


  Kinderuitje.nl

  Het hele jaar door zijn er grote en kleine evenementen. Leuke beurzen, Sail, koninginnedag, grote circussen, optredens van artiesten voor alle leeftijden. Er is een verscheidenheid aan verschillende evenementen, dus ongeacht wat u zoekt, neem eens een kijkje in deze rubriek.

 • Restaurants


  Kinderuitje.nl

  Vraag uw kinderen waar ze naartoe willen en ze zullen misschien wel `Mac Donalds` roepen. En dat terwijl de Mac, echt niet enige kindvriendelijke restaurant is. Hier vindt u een overzicht met restaurants waar misschien een veel leukere glijbaan is en een veel lekkerder kindermenu.

 • Voorstellingen


  Kinderuitje.nl

  Zo stil zijn de kinderen nog nooit geweest. Geboeid door een spannend verhaal of perplex van een grootse act. Van poppenkast, playbackshow tot circusoptredens. Voorstellingen in het theater of in de open lucht voor alle leeftijden.

 • Bootverhuur


  Kinderuitje.nl

  Recreatie op het water, daar zijn kinderen uren zoet. Lekker peddelen in een kano, paarse krokodil of met een houten bootje. Even aanleggen bij een eilandje voor een verkenning en een zandkasteel. De dag kan niet meer stuk. Wilt u weten waar u een boot kan huren of reserveren, kijk dan in deze rubriek.

 • Rondvaarten


  Kinderuitje.nl

  Wat is er nu leuker dan een dagje een stad te verkennen. Al slenterend is dat misschien redelijk saai, maar van het water bekeken met uitleg over wat u allemaal ziet is het een hele belevenis. In de rubriek rondvaarten vindt u hopelijk een leuke rondvaartboot bij een stad in de buurt.

 • Spoor en trein


  Kinderuitje.nl

  Zelfs mensen op oudere leeftijd spelen nog met modeltreintjes. Kinderen zijn ook geboeid door treinen die door een pretpark of door de natuur rijden. Treinen in vrolijke kleuren of ouderwetse stoomtreinen, neem een kijkje in deze rubriek.

 • Overig


  Kinderuitje.nl

  Niet alle leuke activiteiten waren in een rubriek onder te brengen. Wilt u een dagje weg met de kids, maar iets anders dan in de andere rubrieken, kijk dan eens onder overig voor een origineel kinderuitje.