Bubbelbal

De naam doet het al vermoeden: Bubbelbal spelen doe je met een grote met lucht gevulde “bubbel” om je heen. Deze werkt als stootkussen, maar ook als valbreker, die ervoor zorgt dat je altijd zacht landt. Dat is maar goed ook: tijdens een potje Bubble Football, zoals de activiteit internationaal genoemd wordt, zijn de valpartijen niet op één hand te tellen.

Dat je je armen niet kan gebruiken werkt daar zeker aan mee, maar ook de mogelijkheid om zonder gevaar eens flink op elkaar te botsen is voor veel bubbelballers moeilijk te weerstaan. Alles bij elkaar staat Bubbelbal garant voor een middagje hilariteit op het gras of in de gymzaal en is daarmee een ideale activiteit voor bijvoorbeeld een partijtje, vrijgezellenfeest, een uitje met vrienden of collega’s of een familiedag.

Orgineel Kinderfeestje

Ben je voor jullie zoon of dochter op zoek naar een Origineel en Bijzonder Kinderfeestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij BubbelBal heb je de keuze uit verschillende Actieve Kinderfeestjes op de locatie van jullie keuze. Dus geen gedoe met vervoer van alle kinderen en jullie kunnen lopend of op de fiets naar de locatie komen.

Naast het wel bekende BubbelBal verzorgen wij ook andere Kinderfeestjes, zoals Apenkooi, Trefbal, LaserGamen, Archery Attack of KnotsBal. Al deze verschillende activiteiten kunnen ook gecombineerd worden, zodat er twee of drie verschillende spellen gespeeld worden.

Hoe ziet een BubbelBal Kinderfeestje er bij ons uit?

  • Een Kinderfeestje duurt afhankelijk van de groepsgrootte 1 tot 2,5 uur
  • De begeleider arriveert 15-30min van te voren
  • Na een korte uitleg van ons gaan we beginnen met Kinderfeestje
  • Tussendoor is natuurlijk altijd tijd voor een pauze om wat te eten en te drinken
  • Kinderfeestje begeleiden we in principe altijd, maar je kunt ook alleen de materialen huren. De spullen worden dan langs gebracht (incl. uitleg) en worden in overleg dan weer opgehaald.

Voor meer informatie kijk op www.bubbelbal.nl of vul onderstaand formulier in.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Naast kinderuitje.nl hebben wij ook de sites: