Bushcraft-kinderfeestje-Almere

Bushcraft Kinderfeestje

Leer overleven in de natuur!

Bushcraft Kinderfeestje

Leer vaardigheden die je nodig hebt om te overleven in de natuur, zoals eten verzamelen, een schuilplek maken en een vuurtje stoken. Je weet straks alles wat je nodig hebt om te overleven. 

Overleven in de natuur

Een ervaren outdoorbegeleider leert je navigeren, water filteren en zelf brood bakken boven je eigen kampvuur. En maak kennis met de regel van 3, een belangrijk hulpmiddel voor bushcrafters!

Leerzaam Kinderfeestje

Tijdens de Bushcraft leer je vaardigheden die je nodig hebt om te overleven in de natuur: hout verzamelen, kampvuur maken, schuilplek bouwen, waterfilter maken, met een kompas schatzoeken. Je maakt zelf deeg en bakt brood; heerlijk met de hotdogs die je boven het vuur hebt verwarmd. 

Een feestje vol spannende uitdagingen en avonturen. 

Op avontuur in de natuur

Afhankelijk van de beschikbare tijd volgen enkele avonturen in het outdoorpark, zoals boogschieten, junglebruggen, camotunnels en hindernisbanen. Durf jij de uitdaging aan? 

Plezier voor iedereen
Feestjes bij deze organisatie zijn spannend en actief, maar plezier staat altijd voorop. Het programma van je feestje wordt aangepast aan je leeftijd en mogelijkheden.

Kinderfeestje, onbezorgd genieten
Vind je het weer toch te slecht? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Naast kinderuitje.nl hebben wij ook de sites: