Dans feestje

Je kinderfeestje vieren met The Dance Factory is naast een heel leuk idee, ook weer eens wat anders dan koekhappen en film kijken. Met dit unieke feestje is de dag compleet. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit (min. 10 en max. 20) en maak het zo uitgebreid als dat je zelf wilt met o.a. goodiebags, een thema, schmink of een bezoek van een disney prinses? Alles is mogelijk! Geef als afsluiter nog een spectaculaire dansshow voor de ouders! Plaats direct hier jouw feestje en personaliseer jouw feestje! Ben jij jarig in de zomer? No problem, wij hebben airco en de ijsjes liggen koud in de vriezer.

Het is ook mogelijk dat wij het feestje op een locatie naar keuze geven. Bijvoorbeeld bij jou thuis, ook hier is het mogelijk dat wij de boel in een thema naar wens aankleden.

DIT KUN JE VERWACHTEN
2 uur durende workshop, met maximaal 20 deelnemers in je eigen gewenste dansstijl.
Pauze inclusief chips, limonade een mooi versierde tafel en cadeau uitpak moment Extra optie: Goodie bags & thema tafel
Eind optreden voor alle ouders of zelf een video opnemen om mee naar huis te nemen
Inclusief een professionele dansdocent die het gehele feestje jullie persoonlijke begeleider is
Het feestje kan ook in een thema gegeven worden: Unicorn, Mermaid, TikTok, Prinses, Superhelden of Jungle Thema! De ruimte wordt dan in thema aangekleed en iedereen krijgt snoepzakjes mee.
Ouders hoeven niks te doen! Geniet van onze heerlijke koffie of een kopje thee.
Je kunt ervoor kiezen om het feestje bij jou thuis te vieren, wij nemen alles mee en maken het dansfeest zo uitgebreid als jij wilt dmv het boeken van extra’s.
Wil je zelf nog iets mee nemen qua eten? Dit kan! GEEN taart maar wel cupcakes/donuts of andere makkelijke lekkernijen

Onze feestjes zijn bedoelt voor de kinderen en niet als bijeenkomst ruimte voor de ouders.
Het is dan ook niet mogelijk om met alle ouders te blijven en bijv. taart te eten. Let op: ouders zijn WEL welkom voor de eindshow
* belangrijk is dat de genodigden pas echt op de tijd van het feestje aanwezig te zijn.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Naast kinderuitje.nl hebben wij ook de sites: