Geef jij het vetste kinderfeestje óóit?

Het vetste kinderfeestje óóit geven, wie wil dat nou niet?! Leef je samen met je vrienden uit op onze binnen- of buiten track, onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Uiteraard met een échte crosshelm op én een stoer pak aan! Als je kunt fietsen, kun je ook electrocrossen! Wedden dat jullie allemaal met een grijns van oor tot oor van de motor afstappen?

 

Voorbeeld programma:

– Check-in: ontvangst, inschrijving en betaling

– Omkleden

– Instructie

– Run 1 (8-10min)

– Pauze (+/- 20min)

– Run 2 (8-10min)

– Omkleden en sterke verhalen vertellen!

*Het is ook mogelijk om drie runs te boeken

 

Wist je dat alle crossende kinderen gratis toegang hebben tot Avonturenpark de Bergen? Zo sluit je het crossavontuur nóg leuker af!

Blijven eten?

Reserveer het kindermenu en ontvang frietjes, minisnacks en de gehele dag onbeperkt ranja! 

Informatie voor de ouders

Bij ontvangst zal het programma worden doorgenomen en volgt een instructie over de beschermende kleding. Wanneer de kinderen omgekleed zijn krijgt iedereen een uitgebreide instructie over het crossen. De belangrijkste punten worden op de baan nogmaals doorgenomen.

Nadat iedereen een stukje heeft geoefend wordt gestart met de eerste run. Hierna volgt een pauze en de tweede run. Het is ook mogelijk om drie runs te boeken. Alle motoren worden door de instructeur op de juiste snelheid ingesteld. De snelheid is afhankelijk van de leeftijd en ervaring van het kind.

(Dit uitje wordt ook vaak geboekt voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.)

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Naast kinderuitje.nl hebben wij ook de sites: