Flyboard clinic

Hoe ziet het arrangement eruit?

Flyboarden is prachtig. Zowel om te zien als om zelf te ervaren. Het ziet er wellicht moeilijk uit maar dat valt erg mee. De basistechniek heb je na 5 minuten al onder de knie.

Na de ontvangst krijgen jullie van de instructeur een korte uitleg over het Flyboarden en daarna gaan jullie het zelf ervaren! Tijdens de clinic heb je ca. 15 minuten het Flyboard onder je voeten! De clinic duurt per persoon 15 minuten en deze prijs geldt bij een groepsgrootte van minimaal 8 personen.

De deelnemers die op hun beurt wachten kunnen vanaf het terras de verrichtingen volgen en consumpties bestellen op het terras. Na afloop is er gelegenheid om te douchen! Deelname aan het Flyboarden geschiedt voor eigen risico.

Via de knop ‘offerte aanvragen’ kun je naar wens je programma uitbreiden, bijvoorbeeld met een middag skutsje-zeilen. Maar ook met bijvoorbeeld een lunch.

Flyboardclinic.nl

Meer informatie over het individueel volgen van Flyboard-clinics kijk dan op www.flyboardclinic.nl

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Naast kinderuitje.nl hebben wij ook de sites: