Golfen op een interactieve driving range (Nabij Harderwijk)

Ben je op zoek naar een sportief uitje voor je kinderuitje of partijtje ? Kom dan naar onze interactieve driving range die gebruik maakt van geavanceerde radartechnologie zodat je na het slaan van een golfbal op een scherm precies ziet waar jouw bal landt. Hiermee kun je de leukste spellen spelen zoals Black Jack, the longest drive, Shrinking target en nog veel meer. Groepen kunnen zowel met als tegen elkaar een wedstrijd spelen. Ervaring met golf is zeker niet nodig, iedereen kan wel een bal raken. Uiteraard kun je tijdens het spel genieten van een hapje en een drankje. Golf was nog nooit zo leuk, spannend en interactief! Jong geleerd is oud gedaan!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Naast kinderuitje.nl hebben wij ook de sites: