Ben jij minimaal 10 jaar, langer dan 1,50 meter en klaar voor het snelste kinderuitje van Nederland? Kom dan langs met wel 16 personen bij Immersive Experiences in Almere-Stad (Flevoland). Voel jezelf een echte racecoureur, laat zien hoe snel jij kunt racen in Ferrari’s, Lamborghini’s, racewagens, formula auto’s en hypercars op meer dan 30 circuits – variërend kleine makkelijke circuits tot professionele racebanen. Ideaal voor kinderen die nog nooit geracet hebben of al ervaring hebben met racen (zoals op de Playstation of met karten). Papa’s en mama’s mogen ook allemaal mee maar pas wel op dat de vaders niet zelf in de simulatoren kruipen. Het is mogelijk om met maximaal 40 personen langs te komen.

Arrangement

Maak een reservering voor één uur, anderhalf uur of twee uur en beleef een vrije training, kwalificatie en race. Tijdens het racen kun je communiceren met de andere coureurs via de boord-radio. Houd het vriendschappelijk of rijd elkaar van de baan af in jouw professionele simulator. De snelste rondes kunnen bijgehouden worden en de simulator kan heel eenvoudig ingesteld worden (automatisch schakelen, ideale racelijn met remwaarschuwing, een eenvoudig circuit en een eenvoudig racestuur). Iedereen kan zijn positie op het scoreboard zien!

Bij Immersive staat kwaliteit voorop; de 14 geavanceerde en professionele esport simulatoren zijn ideaal voor simraces en langdurig gebruik. Wil je het écht speciaal maken, boek dan ook de 2 bewegende simulatoren met Virtual Reality brillen erbij. Deze simulatoren zijn een waanzinnige beleving en zul je niet snel ergens anders in Nederland tegenkomen.

Tijdens het kinderuitje is er frisdrank, tosti’s of bittergarnituur voor de kinderen en kunnen ouders genieten van heerlijke koffie, cappuccino, koude drankjes, (warme) hapjes en snacks. Vraag de gezellige racebegeleiders voor tips om nog snellere rondetijden te racen. Na afloop kan elke coureur zien wie de snelste is.

Prijzen

Bij Immersive betaal je alleen voor de gebruikte materialen. Zo betaal je alleen voor de gebruikte simulatoren, tijdsduur en eventuele extra’s zoals hapjes, drankjes en Virtual Reality upgrades:

Tarieven voor één uur racen

 • 1x Esport simulator (14 simulatoren beschikbaar) €17,50 p.
 • 1x 4D Motion simulator (2 beschikbaar) €30        p.

Tarieven voor anderhalf uur racen

 • 1x Esport simulator (14 simulatoren beschikbaar) €25        p.
 • 1x 4D Motion simulator (2 beschikbaar) €42,50 p.

Tarieven voor twee uur racen

 • 1x Esport simulator (14 simulatoren beschikbaar) €32,50 p.
 • 1x 4D Motion simulator (2 beschikbaar) €55        p.

Praktische zaken

Reserveren kan eenvoudig online gedaan worden of stuur een email naar info@immersive.nl Immersive is standaard geopend op: vrijdag (vanaf 15:00 – 22:00 uur), zaterdag (10:00 – 22:00 uur) en zondag (10:00 – 21:00 uur). Voor groepen (groter dan 6 personen) gaan wij ook exclusief open. Publiek mag altijd meegenomen worden, iedereen kan meekijken naar de race op de schermen en lekker relaxen in de lounge. Eigen eten en drinken wordt niet toegelaten op de locatie.

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Naast kinderuitje.nl hebben wij ook de sites: