Jachtseizoen - Kindereditie​

Het jachtseizoen is geopend!

Lukt het jullie om 2 uur lang uit handen te blijven van jullie achtervolgers, net als op TV? 
Speel met je vriendjes en je familie dit spannende kat- en muisspel: hoe blijf je van de radar van de achtervolgers?  

Wat staat je te wachten tijdens het Jachtseizoen?
Per post krijgen jullie de uitleg en alle benodigdheden toegestuurd om het spel te spelen. Nadat jullie teams hebben gemaakt en alles hebben doorgenomen kan de jacht beginnen! Per boeven- en politie team logt één deelnemer in op de app. De voortvluchtigen krijgen een voorsprong en beginnen met het bezoeken van de icons op de kaart. De achtervolgers moeten eerst een puzzel ontcijferen voordat ze op pad kunnen. Dit geeft de voortvluchtigen de kans om te verdwijnen van de radar. Maar let op! De boeven mogen zich niet verstoppen in gebouwen, niet 2 keer dezelfde route lopen en de omgeving niet verlaten. Alles wordt gps getrackt! 

Moge de beste winnen….. Let the games begin!
Wat heb je nodig als je op de vlucht bent? Eten, slaapplaats, pinnen en social media zijn zomaar een greep uit de locatie icons die de teams bezoeken. Op deze locaties verschijnt er een kennisvraag en een foto opdracht, bijvoorbeeld: “maak een groepsfoto waarbij jullie aan het overnachten zijn”. Na het voltooien van beide opdrachten ontvangen de teams letters. Deze maken deel uit van de te ontcijferen pick up locatie. Zijn de voortvluchtigen op tijd op deze locatie, dan zal deze criminele bende voor altijd van de radar verdwijnen! Door middel van locatie meldingen als de boeven zijn gesignaleerd en live posities gaan de achtervolgers achter de voortvluchtigen aan. Het doel is om ze op heterdaad te betrappen! Door logisch nadenken, informatie in te winnen en slimmer te zijn dan je tegenstander kun je de teams te pakken krijgen! Lukt het de voortvluchtigen om uit handen van de achtervolgers te blijven? Deze super gave city game wordt op maat gemaakt in het stadscentrum of in jouw eigen buurt.  

Deze citygame is te boeken voor groepen vanaf 4 personen.  

Let op! Per team moet er 1 telefoon worden voorzien van internet. 

Materialen:

 • Inlogcode stad Jachtseizoen
 • Stappenplan Jachtseizoen
 • Handboek Jachtseizoen Teams
 • Antwoordenformulier Teams
 • Antwoordenformulier voor ouders/verzorgers
 • Certificaat voor de kinderen
 • Oranje t- shirt voor 1 iemand uit het voortvluchtige team

Mail mij vrijblijvend een offerte

 • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
 • Geheel vrijblijvend
 • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
 • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
 • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Naast kinderuitje.nl hebben wij ook de sites: