kinderen-vakantie-uitje-Almere

Kids Survival
Avontuurlijk kinderfeestje

Lekker uitdagend! Verleg je grenzen, klim, klauter en slinger door het outdoor park. En natuurlijk heel veel lachen!

Het leukste kinderfeestje
Heb je zin in avontuur en actie? Kies dan voor een survival. De Kids Survival is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Een survivaltocht is geen wedstrijd, je werkt vooral samen. Iedereen kan het beste van zichzelf laten zien.

Uitdagend en afwisselend
Het outdoor park biedt oneindig veel keus. Boogschieten, klimwand, apenswing, junglebrug, brancardrace, kundabaan, camotunnels en nog veel meer! We maken er een echt feestje van met limonade, snoep en voor de jarige een outdoor medaille.

Op avontuur in ons outdoorpark
Met je eigen groepje vrienden en/of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je de uitdaging aan met spannende onderdelen in ons outdoorpark. Het programma wordt altijd aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Zo is het altijd leuk!

Plezier voor iedereen
Kinderfeestjes bij Outdoorpark SEC Almere zijn avontuurlijk en actief, maar plezier staat altijd voorop. Ook als je niet zo sportief bent, beleef je een onvergetelijk kinderfeestje. Wij zorgen ervoor dat iedereen plezier heeft! Ben je op zoek naar een actief kinderfeestje voor jongere kinderen, kies dan voor Mini Jungleland.

Herfst en winter

In de herfst en winter worden de activiteiten aangepast aan het weer. Dan doen we geen wateronderdelen en zorgen we dat je lekker warm blijft. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van onze Goed Weer Garantie!

Compleet kinderfeestje

Maak je verjaardag extra feestelijk met wat lekkers te eten!

Patat met limonade, een uitgebreide barbecue of een gezonde boerenlunch: we hebben het allemaal! Kijk hieronder bij Leuke Extra’s en Meer Horeca voor ons aanbod.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.