Mission Metaverse

Dit is het meest unieke VR/AR kinderuitje. Bij VR stap je in een complete virtuele wereld, terwijl je bij AR de echte wereld blijft zien met een virtuele laag daaraan toegevoegd. Met een kinderfeestje beleef je samen met je vrienden (vanaf 8 jaar) het beste van beide! Actief bewegen, samenwerken en veel lol maken. Over dit kinderuitje wordt nog lang nagepraat.

In het programma zal iedereen 2 onderdelen doen. Bij de VR-Experience werk je samen met je vrienden en vriendinnen om een horde kwaadaardige cartoons te verslaan in een verlaten stad. Ben je een echte durfal? Dan kies je voor de enge zombie variant. In deze game kom je steeds een stapje verder, maar wordt de uitdaging steeds groter.

Bij de AR-Battle ga je de strijd aan met elkaar tijdens een sportief potje trefbal op een vernieuwde manier. Probeer je vrienden te raken door virtuele energieballen af te vuren. Een onvergetelijke ervaring waar sport, technologie en samenwerking samenkomen.

Naast deze gave activiteiten kun je ook een feestpakket afnemen. Na afloop een heerlijk frietje, snack en ranja.

Vul onderstaand formulier in of kijk op onze website: https://dekaap.nl/missionmetaverse/

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Naast kinderuitje.nl hebben wij ook de sites: