Segway en Hoverboard uitje!

Segways, Hoverboards, Ninebots, Onewheel en E-skates. Wij leren je alles! Wat een cool feestje!

In een grote sporthal worden de Segways, Hoverboards, Ninebots, Onewheel, E-skates, hindernissen en slaloms klaargezet. Eén voor één leer je alle apparaten kennen en gebruiken. Ervaren en professionele instructeurs begeleiden je net zo lang totdat je op alle apparaten vliegensvlug kunt rijden.

Stoer kinderfeestje
Je gaat echt aan het werk door over bruggen, langs slalommen te rijden en nog heel veel meer. We hebben nu ook het nieuwste van het nieuwste de Onewheel. Het rijden op een Onewheel geeft het gevoel alsof je aan het snowboarden of surfen bent maar dan over het wegdek. 
Tussendoor zorgen we nog voor wat lekkers en wat te drinken.
De parties duren een uur of anderhalf, net wat je wil. Onze vaste locaties zijn Zandvoort (binnen of buiten) en Hoorn.

Maar ook op andere locaties komen we graag.

Segwayscholentour

Wist u dat er ook de Segway scholen tour heeft ontwikkeld? Met deze unieke clinics komen we bij jou langs op school en leren we de hele klas Segway rijden! Sportdagen, open dagen en of introductiedagen wij verzorgen het!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Naast kinderuitje.nl hebben wij ook de sites: