Jongen-boogschieten-kinderfeestje-Almere

Workshop Boogschieten

Lekker actief, heerlijk ontspannen

Boogschieten als Kinderfeestje

Een workshop boogschieten is een leuke buitensport die voor iedereen snel te leren is. Je krijgt les van een ervaren instructeur en zal merken dat je steeds beter schiet. Raak jij de roos?

Kinderfeestje met pijl en boog

De Workshop Boogschieten is een ontspannen feestje. Wil je wat extra actie? Boek er nog een uurtje Survival bij. Het feestje is inclusief limonade, lolly en een outdoor medaille voor de jarige. Wil je extra eten of drinken? Hieronder vind je tips onder het tabblad “Meer Horeca”

Oefen je focus
Onder begeleiding van een deskundig instructeur ga je leren schieten met een handboog. Eerst maken we afspraken over de veiligheid, en leer je de techniek van het handboogschieten. Daarna schiet je een aantal oefenpijlen. De instructeur geeft aanwijzingen en probeert je schiethouding te verbeteren. Na een aantal pijlen zul je merken dat je steeds beter schiet!

Speelse boogschiet-wedstrijdjes
Dan maken we het spannend met leuke wedstrijdjes! In een paar rondes probeer je voor jezelf of voor je team zoveel mogelijk punten te halen. In de finale ga je tenslotte je pijlen richten op een paar lastige doelwitten. Kan jij ze raken?

Plezier voor iedereen
Feestjes bij deze organisatie zijn spannend en actief, maar plezier staat altijd voorop. Het programma van je feestje wordt aangepast aan je leeftijd en mogelijkheden.

Kinderfeestje, onbezorgd genieten
Vind je het weer toch te slecht? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Naast kinderuitje.nl hebben wij ook de sites: