Bereid je voor op een ongekende strijd!

Kinderuitje bij Combat City.

Airsoft is perfect voor een vrijgezellenfeest of groep/bedrijfsuitje. In teamverband ga je de strijd met elkaar aan tijdens diverse uitdagende missies.

Combat City

Kinderuitje of groepsuitje bij Combat City.

Airsoft is perfect voor  groepsuitjes of kinderuitje! Ga de strijd aan met al je maten.  Achter de PlayStation of in de films lijkt het zo makkelijk, ervaar het nu in het echt, op de meest realistisch mogelijke manier! Je speelt met behulp van AEG’s (replica’s) die kleine 6mm biologisch afbreekbare kogeltjes schieten. Deelnemers krijgen een militair tenue, een AEG-replica en volledige bescherming. Als iedereen in het militaire tenue is gestoken, zal de Experience van start gaan! Je zult met je groep op missie gestuurd worden en diverse spel scenario’s doorlopen. Je zal de spanning elke seconde van het spel voelen.

 

Airsoft als kinderuitje of groep/bedrijfsuitje zorgt voor hilarische momenten waar nog lang over nagepraat zal worden. Na alle actie ook een hapje eten en drinken? Dat kan, vraag nu een offerte aan voor een kinderuitje of groep/bedrijfsuitje op maat. Er zijn altijd professionele instructeurs aanwezig tijdens het spel. Tevens zal je van hun diverse ervaringen krijgen hoe een SWAT team in het echt te werk gaat. ‘Fair Play en respect voor elkaar’ is wat er van je gevraagd wordt, want Fun is the Target! Boek je een evenement dan is een verdieping exclusief voor jouw groep, je hebt dus geen last van onbekende spelers.

We geven jullie graag een onvergetelijke dag!

Bezoek de website van: www.combatcity.nl

Hits: 149