Blokarten, powerkiten, kitebuggyen en meer bij Natural High

Leuke en toegankelijke strandactiviteiten bij Beachclub Natural High. Wat dacht u van een Clinic Blokarten of Kitebuggyen? Ook complete dagprogramma’s voor groepen, inclusief lunch en/of barbecue.

Blokarten, powerkiten, kitebuggyen en meer bij Natural High

Bij Natural High hebben we leuke clinics op het strand die ook voor de kids prima geschikt zijn. U kunt kiezen uit een clinics Blokarten of een clinic Powerkiten/Kitebuggyen. Blokarten is voor iedereen toegankelijk en is makkelijk te leren. Onder begeleiding van onze professionele instructeurs, rijdt iedereen binnen no-time heen en weer. Liggend, vlak boven de grond, bestuur je de Blokart en rijd je over het strand.

Bij het Kitebuggyen leren we eerst met de kite overweg te gaan. Het beheersen van de vlieger is een uitdaging die is gebaseerd op techniek, niet op kracht. Als we de kite onder controle hebben, stappen we in de buggy’s. Gebruikmakend van de wind, de vlieger controleren met de handen, de buggy met de voeten, de juiste koers aanhouden en rijden maar! Met de vlieger bepaalt je de snelheid en met je voeten de koers.

De leeftijdsgrens voor deelname aan de activiteiten is 9 jaar (of een gewicht vanaf 35 kg).

Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij complete dagprogramma’s met keuze uit verschillende activiteiten. Het programma kan daarbij geheel naar eigen wens worden samengesteld.

Beachclub Natural High

Alle activiteiten vinden plaats vanuit onze eigen strandtent: Beachclub Natural High. Desgewenst maken de dag compleet met een frisje, lunch en/of barbecue op ons uitgestrekte terras.

Bereikbaarheid

De Brouwersdam is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, maar ook vanuit Noord-Brabant en Zeeland, vanwege de ligging direct aan de N57. Er is bij ons ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid, direct aan onze Beachclub.

Bezoek de website: www.natural-high.nl

 

Hits: 152

Geef een reactie