Escape room voor kids in Weesp

Kinderen van 10 t/m 13 jaar – De diva moet over 60 minuten op het toneel zijn!

Jullie worden opgesloten in een theater… De hoofdrolspeelster van het toneelstuk, de diva, komt steeds te laat voor het toneelstuk. Jullie team gaat de toneelmeester een handje helpen zodat de diva op tijd op het podium staat, jullie hebben 60 minuten de tijd voor het toneelstuk begint! Deze escape room is spannend, maar niet te eng. Met puzzels, opdrachten en special effects moeten jullie binnen een uur zien te ontsnappen.

Er kunnen maximaal acht kinderen in de escape room. Ouders kunnen wachten in onze gezellige foyer. De kinderen spelen de escape room en daarnaast is er genoeg te doen in de foyer aan spelletjes en air-hockey bijvoorbeeld. Een kinderteam heeft altijd contact met onze host via de portofoon wanneer ze in de escape room zijn.

Escape room voor kids
Escape room voor kids

Voor een kinderteam is de prijs van €115,- inclusief bij aankomst een frisdrank naar keuze met een bakje Pringles. Wij verzorgen het kinderfeestje volledig, u hoeft nergens aan te denken. Als u boekt voor een kinderteam vragen wij u dit aan te geven bij onderstaand informatie formulier:

Website: Escape Room Weesp

Hits: 155