Escape room kinderfeestje

Escape room kinderfeestje

Onze tip: een escape room kinderfeestje. Het is leuk voor kinderen om samen een raadsel op te lossen en puzzels te doen. Ze zijn een uur intensief met elkaar bezig: op onderzoek uit, samenwerken, dingen ontdekken. Een escape room spelen is een ideale oplossing voor een origineel kinderfeestje.

Escape room kinderfeestje
Escape room kinderfeestje

Welke escape rooms zijn geschikt voor kinderen?

We raden een escape room aan voor kinderen vanaf 9 jaar. Zij kunnen drie van onze spannende escape rooms spelen: De Tijdmachine, Mindcrime en Oriënt Express. De Tijdmachine hebben we speciaal ontwikkeld voor kindren. Deze escape room is te spelen met 8 t/m 15 kinderen. In de Oriënt Express stappen de kinderen aan boord van deze oude trein en gaan op ontdekkingsreis. Per kamer kunnen 6 kinderen tegelijk spelen. Hetzelfde geld voor onze Mindcrime kamers. We hebben 2 Mindcrime escape rooms. Zo kunnen de kinderen in twee groepen van maximaal 6 tegen elkaar spelen. Dit zorgt niet alleen voor competitie, maar ook voor een groepsgevoel. Want dan kunnen ze achteraf puzzels en oplossingen vergelijken.

Bij groepen met kinderen jonger dan 13 jaar vragen we in de Mindcrime en Oriënt Express een ouder om aanwezig te zijn in de escape room. Dit is leuker voor de kinderen, omdat ze een beetje geholpen kunnen worden bij het oplossen van de puzzels. In De Tijdmachine gaat een van onze enthousiaste begeleiders mee de kamer in om de kinderen te helpen.

 

Arrangement Escape Room Kinderfeestje

Om het de ouders zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we een arrangement aan voor escape room kinderfeestjes. Kinderen spelen dan een escape room, krijgen onbeperkt limonade, een snackje en een cadeautje. En dat allemaal in een speciaal ingerichte ruimte, versiert met slingers. Dit arrangement duurt ongeveer 2 uur en de kosten per kind zijn €22,95.

Wil je alleen een escape room spelen? Dat is ook mogelijk. Voor De Tijdmachine zijn de kosten in dat geval 17,50 per kind. De prijs voor de andere kamers zijn voor kinderen van 9 t/m 13 jaar 19,50 per kind.

We hebben een gezellige en ruime lounge. Hier kunnen de kinderen vooraf iets drinken en na het spelen van de escape room kunnen ze even kletsen en bijkomen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Website: Escape room kinderfeestje

Hits: 328