Escape room kinderfeestje

Backspace Escape Rooms
Backspace Escape Rooms

Onze tip: een escape room kinderfeestje. Het is leuk voor kinderen om samen een raadsel op te lossen en puzzels te doen. Ze zijn een uur intensief met elkaar bezig: op onderzoek uit, samenwerken, dingen ontdekken. Een escape room spelen is een ideale oplossing voor een origineel kinderfeestje.

Escape room kinderfeestje
Escape room kinderfeestje

Welke escape rooms zijn geschikt voor kinderen?

We raden een escape room aan voor kinderen vanaf 10 jaar. Zij kunnen twee van onze spannende escape rooms spelen: Mindcrime en Oriënt Express. In de Orient Express stappen ze aan boord van deze oude trein en gaan op ontdekkingsreis. Per kamer kunnen 6 kinderen tegelijk spelen. Iets oudere kinderen kunnen ook onze Mindcrime kamers spelen. We hebben 2 Mindcrime escape rooms. Zo kunnen de kinderen in twee groepen tegen elkaar spelen. Dit zorgt niet alleen voor competitie, maar is ook erg leuk. Want dan kunnen ze achteraf puzzels en oplossingen vergelijken.

Bij jongeren kinderen vragen we een ouder om aanwezig te zijn in de escape room. Dit is leuker voor de kinderen, omdat ze een beetje geholpen kunnen worden bij het oplossen van de puzzels.

We kunnen kinderfeestjes van ongeveer 18 kinderen tegelijk een escape room laten spelen.

Arrangement Escape Room Kinderfeestje

Om het de ouders zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we een arrangement aan voor escape room kinderfeestjes. Kinderen spelen dan een escape room, krijgen onbeperkt limonade, een snackje en een cadeautje. Dit arrangement duurt ongeveer 2 uur en de kosten per kind zijn €22,95.

Wil je alleen een escape room spelen? Dat is ook mogelijk. De kosten zijn dan de kosten van de afzonderlijke escape rooms, €99,- voor Oriënt Express en €109,- voor Mindcrime.

We hebben een gezellige en ruime lounge. Deze ruimte is beschikbaar voor kinderfeestjes. Hier kunnen de kinderen vooraf iets drinken en na het spelen van de escape room kunnen ze even kletsen en bijkomen.  We versieren de ruimte graag voor jullie met slingers en ballonnen!

Website: Escape room kinderfeestje