Flavour visagie beauty kinderfeestjes

Voor de meiden die iets te vieren hebben of gewoon gezellig een middagje willen tutten, dan ben je bij Flavour Visagie in Rotterdam aan het juiste adres!

FLAVOUR VISAGIE BEAUTY KINDERFEESTJES
4 t/m 8 jaar prinsessenmake-upfeestje:

Voor de jongste meisjes tussen de 4 en de 8 jaar organiseren wij prinsessenfeestjes. Onze visagistes maken de meisjes heel subtiel op met mooie glittertjes en glansjes en kunnen naar wens met een klein versierinkje (vlindertje) worden geschminkt. Tijdens het make-up kinderfeestje in onze salon in Rotterdam zullen we ook de nageltjes van de meisjes lakken. Uiteraard wordt iedereen tijdens het prinsessenfeestje voorzien van limonade en lekkernijen. Na afloop van het prinsessenfeest krijgt iedere deelneemster een leuk presentje mee naar huis.

8 t/m 12 jaar workshopmake-upfeestje:

Meisjes die 9, 10, 11 of 12 jaar worden kunnen hun visagie kinderfeestje in Zuid-Holland bij Flavour Visagie in Rotterdam vieren in de vorm van een make-up workshop. Bij de jarige wordt stap voor stap voorgedaan op de helft van het gezicht hoe ze zich het mooiste op kan maken. De overige meisjes mogen dit tijdens het visagie kinderfeestje nadoen. Waar nodig zullen onze visagistes tijdens deze make-up workshop uiteraard helpen. Tijdens de make-up workshop komen diverse onderwerpen aan bod. Zo zullen we het hebben over oogmake-up, blusher, lipgloss, nageltjes lakken, reinigen en glittertjes. Tijdens het visagie kinderfeestje wordt iedereen voorzien van wat limonade en lekkernijen. Na afloop krijgt iedere deelnemer van het visagie kinderfeestje een leuk presentje mee naar huis.

Duur feestjes: 1,5 – max. 2 uur
Limonade, cake & popcorn wordt gezorgd.

Inbegrepen bij de prijs zit voor de meisjes: limonade, versnaperingen en na afloop van het make-up feestje een presentje voor elke deelneemster.

PROFESSIONELE FOTOSHOOT IN NABIJGELEGEN FOTOSTUDIO (ROTTERDAM) MOGELIJK OP AANVRAAG. WIL JE MEER INFORMATIE HIEROVER ONTVANGEN DAN HOREN WIJ HET GRAAG!

Prijs en algemene informatie : www.flavourvisagie.nl

Hits: 265

Geef een reactie