Flyboarden, Hoverboarden of met de Jetpack vliegen?

De nieuwste watersport beoefenen, na een professionele instructie kan elk kind met een normale lengte vanaf 10 jaar oud binnen 10 minuten Flyboarden

Flyboarden, Hoverboarden of met de Jetpack vliegen?

Flyboarden; de nieuwste watersport. Misschien heb je Flyboarden weleens voorbij zien komen op TV, of bij één van de vele festivals?
Hou je van een adrenalinekick? Flyboarden is nu ook beschikbaar voor iedere watersportliefhebber die eens iets anders wil proberen.

Zo vrij als een vogel! Beweeg je in, onder en boven het water! Vlieg waar je heen wilt en voel de kracht waarover jij de controle hebt. Maak adembenemende duikvluchten en voel de adrenaline door je lichaam gieren als je 13 meter boven het water vliegt!

Hoverboarden; is de nieuwste extreme watersport. In 2014 ontwikkeld door Frank Zapata. Het hoverboarden werkt vrijwel hetzelfde als het Flyboarden. Alleen sta je nu op een Board door het water schiet.
Hou je van een adrenalinekick? Is surfen of snowboarden echt jouw ding? Wil je eens iets anders proberen? Dan is hoverboarden nu beschikbaar voor jou.
Zo vrij als een vogel! Beweeg je over het water! Vlieg waar je heen wilt en voel de kracht, waarover jij de controle hebt.
Doe adembenemende trucs en voel de adrenaline door je lichaam gieren als je boven het water vliegt!

Na de bizarre Flyboards en Hoverboards van Frank Zapata nu ook de lucht in met een Jetpack op je rug.

De Jetpack is letterlijk zo vrij als een vogel! Een Jetpack arrangement is ook geweldig als vrijgezellenuitje of om te doen met een vriendengroep!

Na Flyboarden en Hoverboarden is dit de allernieuwste sensatie van Zapata.

Bezoek de website: www.flyboardnederland.nl

Hits: 201

Geef een reactie