Bijna jarig? Met deze goochelshow bij je thuis heb je een leuk en magisch kinderfeestje!

Een echte goochelaar op je kinderfeestje zorgt voor een magische middag! Goochelaar Maarten Bruins verzorgt professionele goochelshows voor kinderen. De show is geschikt voor zowel jonge als oude kinderen en zelfs voor eventueel meekijkende volwassenen.

Maarten is een professionele, prijswinnende kindergoochelaar met meer dan 20 jaar ervaring. Jaarlijks verzorgt hij een groot aantal shows door heel Nederland. Hoe ziet een show van deze goochelaar voor kinderen eruit? Standaard duurt de goochelshow zelf ongeveer een uur. Het is een interactieve show, waarbij de kinderen niet alleen stil hoeven te zitten en er wordt onder andere een echte duif tevoorschijn gegoocheld.

Aan het eind van de voorstelling leert Maarten de kinderen nog een klein trucje. Alle kinderen krijgen dit trucje om mee naar huis te nemen. Zo kan je aan iedereen laten zien dat jij ook een beetje een goochelaar bent!

Qua tijd, duur en invulling van het programma is van alles mogelijk! Maarten is altijd 45-60 minuten van te voren aanwezig om alles klaar te zetten en voor te bereiden. Ook heeft hij alle benodigdheden zelf bij zich. Het enige dat hij nodig heeft is 1 stopcontact en het publiek, de rest wordt voor gezorgd.

Voor meer informatie vul je onderstaande formulier in!