Kinderuitje Lasergamen

Een avontuurlijk kinderfeestje vol met actie, unieke missies, spannende speelvelden en onbeperkte kogels. De actie is volledig aanwezig maar de rommelige verf en de blauwe plekken van paintball lekker niet! Daarom is dit anderhalf uur durende kinderfeestje perfect voor zowel jongens als meisjes.

Een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Voor jongens en meisjes!

De actie is volledig aanwezig maar de rommelige verf en de blauwe plekken van paintballen lekker niet! Je speelt unieke missies en games die we afstemmen op de helden van de dag! Het lasergamen duurt 1,5 uur en iedereen krijgt onbeperkte kogels.

De leukste speelvelden

Op onze spannende speelvelden kom je de vreemdste obstakels tegen. Oude auto’s, een vliegtuig, boten, een heel verlaten dorp en een gangenstelsel van buizen! Durf jij het aan op deze spannende speelvelden?

Uitdagend en veilig!

Natuurlijk is het wel belangrijk dat alles veilig verloopt, daarom is er professionele begeleiding bij het kinderfeestje. Dat zorgt er ook gelijk voor dat het feestje nog uitdagender wordt, want onze instructeurs zijn niet de makkelijkste! Het kinderfeestje lasergamen wordt afgesloten met boogschieten. De lasergame wapens en bogen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar het kan voorkomen dat de wapens als te zwaar worden ervaren. Het is goed hier rekening mee te houden afhankelijk van de deelnemers. De minimale groepsgrootte voor dit kinderfeestje is 8 kinderen.

Een compleet kinderfeestje!

Een gezellige afsluiting van het feestje doe je met een heerlijke pannenkoeken-menu en onbeperkte limonade! Laat de rommel maar staan, dat regelen wij! Het kinderfeestje wordt op deze manier helemaal verzocht tot in de puntjes! Bekijk hieronder onze upgrades!

Prijzen en tijdsduur

KINDERFEESTJE
LASERGAMEN
  • 1,5 uur lasergamen
  • Begeleiding
  • Groepsfoto

€ 17,50 p.p.

KINDERFEESTJE

ALL-IN LASERGAMEN
  • 1,5 uur lasergamen
  • Boogschieten
  • Pannenkoeken-menu
  • Onbeperkt limonade
  • Begeleiding
  • Groepsfoto

€ 26,- p.p.

LEEFTIJD: Vanaf 8 jaar en ouder
AANTAL PERSONEN: Minimaal 8 personen
Eten & Drinken

Om je kinderfeestje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je kinderfeestje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

Hits: 25