Nederlands coolste lasergame

Speel het leukste potje lasergame van Nederland en bezorg de jarige job en zijn/ haar vrienden een onvergetelijke dag!

Wij gebruiken echte trainingsuitrusting: lasergeweren met “red dot sight”, waarmee over een afstand van 140 meter trefzeker geschoten kan worden. Wij komen naar jullie toe: speel daar waar jullie willen en verspil geen tijd aan vervoer. Lees hier hoe wij jullie gegarandeerd een super leuke dag bezorgen.

Action2go is het grootste en leukste “outdoor” actie universum van Nederland. Dit betekent dat elke plek gebruikt kan worden: het bos, de tuin of bijvoorbeeld het bedrijfspand wat kan worden omgetoverd tot een arena. Ongeacht waar je voor kiest, zullen jullie een geweldig verjaardagsfeest beleven. Verspil geen tijd aan vervoer – wij komen naar jullie toe!

Action2go komt naar jullie toe met alle uitrusting en een enthousiaste instructeur, die het arrangement zal begeleiden – het enige wat jullie hoeven te doen, is het super leuk hebben.

Actie, spanning en veel goede energie – dat is precies waar Action2go voor staat. Wij nemen geen genoegen met een prima verjaardagsfeest. Wij willen jullie de beste ervaring ooit geven!

We gebruiken enkel nieuwe uitrusting van de hoogste kwaliteit, waarmee jullie een super gave lasergame ervaring zullen krijgen. Wie wil er nu niet met een lasergeweer schieten, waarmee je zelfs op 140 meter nog trefzeker bent?

Deze diashow vereist JavaScript.

Wij komen naar jullie toe en organiseren een geweldige dag. Geen beperkingen! Het hangt af van wat jullie het leukst en makkelijkst vinden. Wij verzorgen de leukste verjaardagsfeesten, dus neem contact met ons op voor hulp of vragen. We zijn te bereiken via de telefoon, e-mail of door ons contactformulier in te vullen op de website.

ALS HET EXTRA LEUK MOET ZIJN

Heb jij een aanleiding? Dan hebben wij een geweldig avontuur voor jullie. Of je nu kiest voor Lasergamen, Bumper voetbal, Archery tag, Seg-Race of Kleiduifschieten met laser – er ligt een unieke en actieve ervaring om de hoek. Wij gaan er altijd met 110% voor, om jullie de beste ervaring te bezorgen – het liefst met wat zweet op het voorhoofd.

Wij bieden o.a. aan:

 

Kijk voor foto’s en video’s van onze super leuke activiteiten op onze website: www.action2go.nl. Wacht niet en doe inspiratie op voor de leukste verjaardag van het jaar.

PRIJZEN

  • 1 uur
  • Supermoderne lasergeweren
  • Speel daar waar jullie willen
  • 1x coole instructeur
  • Tot 20 personen
  • Mini-toernooivorm

€250,- inclusief: BTW, vervoer, uitrusting en instructeur.
Hits: 75