Attractiepark Slagharen

Ga in Attractiepark Slagharen op ontdekkingsreis door het Wilde Westen

Laat je betoveren door unieke sfeer van Attractiepark Slagharen, waar het Wilde Westen tot leven komt en avonturen op elke hoek op je wachten. Maak kennis met het echte cowboyleven, terwijl je door de sfeervolle straten van het park slentert en één voor één de meer dan 30 attracties uitprobeert. Randy & Rosie begroeten je met hun aanstekelijke enthousiasme, maar pas op voor de Red Bandits met hun snode plannen!

Heb je van al die belevenissen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes en malse western burgers voor de stoere cowboys en cowgirls. Toffe gifts & souvenirs tref je in de Main Street, waar jouw herinneringen persoonlijk vastgelegd worden op een leren armbandje of gave sweater in John’s Craftmans shop.

Waterpark Aqua Mexicana
Aqua Mexicana is een zwemparadijs voor het hele gezin waar iedereen in subtropische sferen kan ontspannen, spelen, pootje baden en nog veel meer. Waan je in Mexicaanse sferen met kleurrijke veranda’s, palmbomen en een strand. Met twee waterspeeltuinen, 10 glijbanen, een groot subtropisch zwembad, bubbelbad en twee sprayparken ga je met het hele gezin de TexMex beleving aan.

Let op: Aqua Mexicana is niet inbegrepen bij je bezoek aan Slagharen. Je kunt voor € 9,95 p.p. een kaartje kopen bij de Guest Service van het attractiepark.

Slapen in het Wilde Westen
Na een dag vol opwinding is er niets beter dan ontspannen in het Wilde Westen zelf! Overnacht in stijl in één van de thematische accommodaties, waar de sfeer van het Wilde Westen tot elk detail is doorgevoerd. Ontdek de nieuwe Rancho Grande. Gelegen te midden van weelderig groen, biedt deze accommodatie plek aan maximaal 8 personen. Perfect voor gezinnen, vriendengroepen of families die het avontuur van het Wilde Westen zoeken.

 

 

Aanvullende ticketinformatie

  • Attractiepark Slagharen hanteert variërende kassaprijzen (de prijs is per dag verschillend).
  • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang.
  • Tickets zijn excl. toegang tot waterpark Aqua Mexicana.
  • Je kunt de tickets laten scannen vanaf je telefoon/tablet of neem de tickets geprint mee.
  • Er zijn attracties die voor mindervaliden of rolstoelgebruikers goed toegankelijk zijn, maar dat zijn niet alle attracties. Ook zijn er shows goed bereikbaar voor mindervaliden. Vraag bij de Guest Service naar de brochure met een overzicht van alle attracties en hun toegankelijkheid.
  • Honden zijn toegestaan bij Attractiepark Slagharen, maar niet in de attracties, shows, restaurants en winkels.
  • De kosten voor het parkeren bedragen € 10,- per auto. Parkeerkaarten zijn te verkrijgen bij de receptie, kassa of automaten in Attractiepark Slagharen.