Aan de horizon van Avonturenpark Hellendoorn verschijnt vanaf seizoen 2024 een extra blikvanger: de spectaculaire familie-achtbaan RidderStrijd. 

De achtbaan, met ‘luchtstrijdwagens’ die met bijna 50 kilometer per uur draaiend over de baan vliegen, vertelt het verhaal over de meedogenloze draak Balagos. Vier moedige dorpelingen gingen het gevecht met hem aan, en dat gevecht wordt nu gesymboliseerd in de vierde rollercoaster van het Avonturenpark. Door de combinatie van storytelling, spinnende voertuigen en de mate van thematisering wordt RidderStrijd een unieke toevoeging.  

Voor jong & oud 

Avonturenpark Hellendoorn heeft met ruim 45 rides, slides en shows voor iedereen het perfecte aanbod. Door de kindvriendelijke opzet is het park overzichtelijk en veilig. Naast de attracties zijn er shows van Kareltje & Jasmijn, swing je lekker mee bij de minidisco of kan je op de foto met Baba, de parkmascotte, tijdens de Meet & Greet.  

Avonturenpark Hellendoorn, Jouw volgend avontuur begint hier!

Aanvullende ticketinformatie

  • Kinderen t/m 2 jaar en jarigen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Ze dienen wel even een geldige legitimatie meenemen naar de kassa van het park voor hun gratis entreeticket.
  • Avonturenpark Helledoorn is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Lees meer informatie op de website van Avonturenpark Hellendoorn 
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. Wel dient er een ticket voor gehaald te worden. Tickets kosten € 7,50 en zijn via de website van Avonturenpark Helledoorn te bestellen. 
  • Avonturenpark Helledoorn beschikt over een eigen parkeerterrein. Hier kan je betaald parkeren. Tickets kosten € 7,50 en zijn via de website van Avonturenpark Helledoorn te bestellen. 

Contactinformatie

 
Avonturenpark Hellendoorn

Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn