Spelen in de sneeuw en tuben van de piste!

Spelen in de sneeuwspeeltuin, tuben van de piste of volg een ski- of snowboardles! Ook de leukste en meest originele kinderuitjes organiseer je bij Skidôme!

Spelen in de sneeuw en tuben van de piste bij Skidôme!

Kinderen kunnen zich volledig uitleven in de sneeuw bij Skidôme!

Skidôme biedt diverse opties om kinderen volop te laten genieten van ijskoude activiteiten:

Kiddies Kids Klup

kiddie
kiddie

In het zomerseizoen elke woensdagmiddag spelen in de sneeuw, tuben van de piste, op de foto met Kiddie en springen op de springkussens. € 9,50 per persoon.

Kinderfeestjes

kinder feestje op maat
kinder feestje op maat

De leukste en meest originele kinderfeestjes organiseer je bij Skidôme! Combineer allerlei winterse activiteiten samen voor het leukste kinderfeestje.

voordekids
voordekids

Ski- of snowboardles

Vanaf 4 jaar kan je al leren skiën! Krijg les van een gezellige, professionele en leuke leraar op jouw eigen niveau! Je kan zelfs een privé-les krijgen, maar de groepslessen zijn ook hartstikke leuk! Ga jij straks mee de piste af?

Tuben

Glijden van de piste in een grote rubberen band! De piste kent diverse heuvels en bochtjes waardoor de tube alle kanten op gaat! Superleuk dus! 1 uur tuben kost € 9,50 per persoon.

KIDS DRIFT KINDERFEESTJE

ijskarten
ijskarten

Ben je binnenkort jarig en op zoek naar een leuk idee voor je kinderfeestje? Bij Skidôme Rucphen kun je je kinderfeestje op het ijs vieren. 

In een te gekke omgeving kan je met je vriendjes en vriendinnetjes driften op de ijskartbaan in Rucphen. Aansluitend is er een tafel gereserveerd voor het nuttigen van het standaard kindermenu.

 

Schaatsen

Skidôme heeft een unieke ijsbaan. Waan je in een ijskoude wereld omringd met groene dennebomen en ijspegels. Het parcours kent diverse bochten en rechte stukken. Neem contact op voor de beschikbare data om te schaatsen. Schaatsen zijn te huur (zolang voorraad strekt). Schaatsen kost € 5,00 per persoon.

Schoolvakantie

In de zomervakantie kan je onbeperkt genieten van de pistes! Maak tijdens alle schoolvakanties gebruik van de schoolvakantiepas voor slechts € 79,50 (zomervakantie € 99,50)!

Website: https://www.skidome.nl/nl/home/kids

Hits: 442

Geef een reactie