Bodyboarden kidsparty

Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar heeft Down Under unieke mogelijkheid om met al je vriendjes en vriendinnetjes een spetterend en uniek kinderfeestje te komen vieren!Spetterende kids activiteiten bij Down Under
Bij Down Under kan je terecht voor diverse spetterende activiteiten. Naast het gezellige en kindvriendelijke strandbad, kan je bij ons waterskiën en wakeboarden aan de Cable Way. Daarnaast is het een uitdaging voor klein en groot om te bodyboarden en wavesurfen op de Wavesurfer.

Bodyboarden kidsparty

Een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid van tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt bodyboarden. Je kunt ervoor kiezen om op je board te liggen of te knielen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te zweven, je kan ook coole tricks oefenen.

Down Under in Nieuwegein is de plek in Nederland waar je binnen kunt bodyboarden op de indoor wavesurfer. De perfecte activiteit voor een kinderfeestje!

Je hoeft niet bang te zijn om je te bezeren, de Wavesurfer heeft namelijk een zachte en verende vloer die de kracht absorbeert. Tevens zal je een wetsuit dragen welke ook een beschermende functie heeft. Het water op de baan komt van buiten, uit onze Laagravense plas, door middel van heaters is de gehele ruimte verwarmd waardoor je aangename waterpret zult ervaren. Na afloop van de sportieve activiteit krijgen de kinderen een frietje, snack en limonade in één van onze ruimtes.

Het arrangement bestaat uit:
– 1 of 2 uur bodyboarden
– Huur wetsuit
– Huur bodyboard
– Instructie
– Een voucher voor een Happy Meal (in te leveren bij McDonald’s Nieuwegein Ravenswade)

Goed om te weten:

  • Dit arrangement is te boeken vanaf 6 kinderen.
  • De minimale leeftijd voor deze activiteit is 8 jaar.
  • Een zwemdiploma is verplicht.
  • De Wavesurfer is te reserveren op de halve uren (bijv: 12:30, 14:30).
  • Kidsparty’s vinden altijd in de indoor kidsclub plaats.

Prijzen per 1 april 2016 per persoon:

8 t/m 14 jaar
1 uur € ,50
2 uur € 34,50

 

Wavesurfer afhuren?
Wil je de Wavesurfer gedeeltelijk afhuren voor een kinderfeestje of een andere gelegenheid? Dat kan vanaf 225 euro per uur incl. wetsuit. De Wavesurfer exclusief voor jouw kinderfeestje? Dat kan voor 400 euro per uur incl. wetsuit.

 

Bodyboarders, surfers, wakeboarders en zelfs skate- en snowboarders zullen op de Wavesurfer met volle teugen hun hart op kunnen halen. Door de verende vloer en de kracht van het water hoef je niet bang te zijn dat je je bezeert. Dit maakt de Wavesurfer ideaal voor het oefenen van nieuwe tricks en moves. Bij beide activiteiten geldt: gegarandeerd plezier!

Disco Bodyboarden kidsparty

Disco Bodyboarden! Elke vrijdag- en zaterdagavond vanaf 13 oktober 2017 is het ‘time to party!’ Want dan kan je bodyboarden en tegelijkertijd genieten van de nieuwste hits en lekkerste muziek. De speciale lichteffecten brengen je helemaal in de disco-stemming. Maak van jouw verjaardag een spetterend feest en kom Disco Bodyboarden! De minimale leeftijd voor Disco Bodyboarden is 8 jaar.

discobodyboarden
discobodyboarden

Bodyboarden is een leuke waterattractie voor jonge en beginnende waterratten. Met een snelheid van tussen de 30 en 70 kilometer per uur wordt er water tegen een schuin oplopend vlak gespoten. Hierdoor ontstaat er een kunstmatige golf waar je heerlijk op kunt bodyboarden. Je kunt ervoor kiezen om op je board te liggen of te knielen. Niet alleen kan je proberen zo lang mogelijk op de golf te zweven, je kan ook coole tricks oefenen op de beat van de muziek!

Je hoeft niet bang te zijn om je te bezeren, de Wavesurfer heeft namelijk een zachte en verende vloer die de kracht absorbeert. Tevens zal je een wetsuit dragen welke ook een beschermende functie heeft. Het water op de baan komt van buiten, uit onze Laagravense Plas, door middel van heaters is de gehele ruimte verwarmd waardoor je aangename waterpret zult ervaren.

Het arrangement bestaat uit:
– 1 of 2 uur bodyboarden
– huur bodyboard
– instructie
– friet, snack of taart

Goed om te weten:
– Dit arrangement is inclusief wetsuit.
– Dit arrangement is te boeken vanaf 6 personen.
– De minimale leeftijd voor deze activiteit is 8 jaar.
– Een zwemdiploma is verplicht.
– Deze activiteit is te boeken op iedere vrijdag- en zaterdagavond vanaf 13 oktober van 18.30 uur tot 21.30 uur.
– Kidsparty’s vinden altijd in de indoor kidsclub plaats.

Prijzen per persoon:

8 t/m 14 jaar
1 uur € 22,50
2 uur € 34,50

 

Down Under heeft nog veel meer te bieden!

Tot ziens bij Down Under!

Website: www.downunder.nl

Hits: 530

Geef een reactie