Stoer survival kinderfeestje en actief familie-uitje

Outdoorpark SEC Survivals biedt knallende avonturen en spetterende uitdagingen voor alle leeftijden! Balanceer over de apenswing en junglebrug, pak pijl en boog en schiet in de roos. Plezier en actie!Stoer survival kinderfeestje en actief familie-uitje
Avontuurlijke familie-uitjes en stoere kinderfeestjes.

Outdoorpark SEC Survivals maakt er een feestje van voor jong en oud.

Met familie, collega’s of vrienden ga je lekker actief aan de slag met een survival, kanotocht, lasergame, golfclinic, tienkamp, boerengolfspel, paintball of workshop boogschieten. Iedereen kan meedoen! En je kan de dag gezellig afsluiten met een hapje en drankje in de sfeervolle Pandahut of op een van de terrassen.

En kids: de leukste survivals zijn voor jullie!

Met een deskundige instructeur ga je over junglebruggen, kruip je door camotunnels, overwin je een klimwand, zwaai je als Tarzan aan de waterswing en als een echte Robin Hood ga je boogschieten. Een survivalfeest is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Het is geen wedstrijd; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien, ook als je niet zo sportief bent. Jij bepaalt zelf hoe spannend het wordt!

Over Outdoorpark SEC Survivals

Vanaf 1994 organiseert SEC Survivals groeps- en teamactiviteiten. Daarbij staan plezier en samenwerking centraal. Je kan voor alle actieve uitjes bij Outdoorpark SEC Survival Almere terecht: familieuitje, schoolreisje, bedrijfsfeest, kinderfeestje, vrijgezellenfeest en teambuilding activiteiten. Het park is prachtig gelegen in boswachterij Almeerderhout, Almere, met een eigen outdoorpark van 60.000 m2. SEC Survivals is goed bereikbaar, dicht bij de A6 en A27 gelegen en beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bezoek de website: https://www.sec-survivals.nl/kinderfeestje

 

Hits: 350

Geef een reactie