Themapark Archeon: terug in de tijd!

Reis terug in de tijd, ontdek de magie van de middeleeuwen en leer zwaardvechten, boogschieten en met een veer schrijven! Of sluit je aan bij de Romeinen, ontmoet mensen uit de prehistorie en geniet van spannende verhalen.

Themapark Archeon, ga terug in de tijd!

Spannende verhalen uit de geschiedenis komen tot leven in Archeon. Ga je mee heel ver terug in de tijd? Je beleeft verschillende tijdperken. De jagers wachten al op je in hun kamp. Vaar een tochtje in de boomstamkano en ontdek hoe de eerste boeren in de prehistorie leefden.

 

Word een middeleeuwse ridder

Stap binnen in het middeleeuwse dorp, leer boogschieten en laat je tot ridder slaan. Een middeleeuwse bakker en mandenmaker laten je zien hoe zij vroeger aan de slag gingen.

Gladiatoren in de Arena

Sluit je aan bij de Romeinen en leer bevelen op te volgen als een Romeinse soldaat. Dagelijks is er een spannend gladiatorengevecht in de Arena! Neem ook een kijkje in een echt badhuis en zie hoe een Romein ontspant met een Romeinse massage.

Als archeoloog aan de slag

Bezoek ook het Archeologiehuis waar je echte vondsten ziet en ook zelf mee kunt doen. In het Klooster kom je eventjes bij van alle inspanningen en smul je van pannenkoeken, naar een recept van kok Pierre Wind!

Tip: kijk voor alle activiteiten en meer informatie op de website van Archeon.

Hits: 184