Tips kinderuitje

Tips en ideeën Kinderuitje

Tips Kinderuitje? U wilt iets leuks doen met de kids maar weet niet meer wat? Op Kinderuitje.nl kunt u beginnen met de zoektocht naar een kinderuitje. Wij hebben de leukste uitjes verzameld op onze site, zodat een kinderuitje zo is gevonden. Zoekt u iets actiefs of iets met een educatief karakter? In elk genre is er wel een kinderuitje aanwezig. Van een bezoek aan een museum tot een pretpark en van een klimmuur tot een dagje naar de dierentuin. Voor een origineel kinderuitje bent u bij Kinderuitje op het juiste adres.

Lekker met het hele gezin een dagje weg is gewoon heel leuk om te doen. Speciaal voor in de vakanties kunt u ook een kinderuitje zoeken in onze agenda. Hierin staan alle tijdelijke uitjes die speciaal tijdens een vakantie beschikbaar zijn.

 
Wat ook erg leuk is om te doen is een workshop samen met uw kinderen. Ook dit is allemaal te vinden op onze site. Dus voor iedereen is er zeker te weten een kinderuitje te vinden. Wilt u meer weten over een specifiek kinderuitje? Neem dan direct contact op met de aanbieder via het informatie formulier. Let ook goed op de kortingsacties die eventueel vermeldt staan bij het kinderuitje. Wie weet is er een leuke actie waarvan u gebruik wilt maken. Het is in deze tijd allemaal al duur genoeg dus een kinderuitje met korting is dan toch mooi meegenomen.

Kinderthema feestjes.

Versiering voor alle populaire kinderfeestjes: Kinderverjaardag

Veel plezier bij het zoeken van uw kinderuitje op Kinderuitje.nl!

Facebook actie!: Bij 500 likes gaan wij een kinderuitje naar keuze verloten onder onze volgers van Facebook kinderuitje

Lestari ScholtesAmsterdamKinderconcert: De Betovering van AtlantisDE BETOVERING VAN ATLANTIS (3+)

Zondag 8 oktober om 11:00 en 15:00 uur in Ostade A'dam. Van Ostadestraat 233d Amsterdam.
Kaarten en informatie: www.ostadeadam.nl/programma/254-de-betovering-van-atlantis/

Een bijzonder interview met Koningin Ynemma, de laatst overgebleven heerser van het verdwenen en mythische Atlantis, onthult een ontroerend verhaal dat nooit eerder verteld is. Een in twee koninkrijken verdeeld land is verbonden met elkaar door de immense kracht van liefde tussen Koningin Ynemma's dochter, Prinses Enhaym, en Prins Talliveyn. Een sluwe tovenares, die doet alsof ze een goede vriendin van de Koningin is, houdt haar gemene plannen jarenlang geheim, totdat ze eindelijk besluit om haar ware aard te laten zien. Dit brengt bloedstollende gevolgen met zich mee: een adembenemend duel dat het bestaan van heel Atlantis in gevaar brengt. En magie, veel magie. Waar komt dat vandaan? En naar waar is alle tovenarij uiteindelijk verdwenen?

Kleurrijke en sprookjesachtige muziek en tekst van de opkomende Poolse componist Maciej Granat nemen jong en oud mee naar de betoverende wereld van Atlantis. Met achter de vleugel Pianoduo Scholtes & Janssens en op het podium vertelster Tamar Niamut.
 
Jan RoosenboomOssDe Kikkerkoning door Poppentheater Ronzebons in OssDe Kikkerkoning (sprookje)

Deze ochtend kunnen jong en oud genieten van de familievoorstelling ‘De Kikkerkoning’.
Een zelf geschreven sprookje door Jan Roosenboom
Kikker Kwaak vindt bij een plas met water een prachtige kroon. Als hij de kroon op zijn hoofd heeft kan hij zingen, daar is zijn vriendje Pipi de muis heel blij mee. Maar in het bos wonen meer dieren die willen zingen. Als dat maar goed afloopt.
geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 a 3 jaar --- tot 100
Op zaterdag 16 september om 10:30 uur in de Marag zaal van Theater de Lievekamp.

Hits: 56

Geef een reactie