VRF1 – Virtual Reality Formule 1 Racen (vanaf 12 jaar)

Race tegen elkaar en ervaar hoe het is om een formule 1 auto te besturen in een van onze VRF1 race simulatoren.

virtual reality formule 1

VRF1 staat voor virtual reality formule 1 racen en dat is precies wat je bij ons kan doen.

Op onze locatie in Den Haag staan vier VRF1 race simulatoren. Deze zijn samengesteld uit de beste simulatie race producten van over de hele wereld. De simulatoren zijn gebouwd om een zo realistisch mogelijke ervaring te bieden. “Je voelt de trillingen van de motor, de wind in je gezicht en adrenaline door elke bocht.”

Deze diashow vereist JavaScript.

Onze VRF1 race simulator is samengesteld uit de beste sim racing producten ter wereld. Alle onderdelen zijn uitgezocht voor het zo goed mogelijk simuleren van het racen in een formule 1 auto.
Door de toevoeging van virtual reality verandert het spelen van een spel in een echte formule 1 race ervaring. Zodra je de bril op zet zit je in jouw formule 1 auto en word je volledig afgesloten van je omgeving. Door de koptelefoon hoor je uitsluitend het geluid van de motor en vanaf dat moment ben je een Formule 1 coureur. Via een knop op je stuur blijft het mogelijk om te communiceren met de race engineer en je vrienden/vriendinnen “Box Box Box”

Tijdens jullie uitje gaan we bepalen wie van de groep de snelste coureur is. De dag begint met een uitleg over de simulator en een aantal tips voor je de baan op gaat. We starten eerst met de vrije training waar iedereen de baan en auto leert kennen. Als dit onder de knie is start de kwalificatie waarin iedereen nog een kans heeft om een snelle tijd neer te zetten. Na deze rondes zetten we de auto’s in de juiste startopstelling en gaat de race beginnen!

Website: www.vrf1.nl

Hits: 8