Kinder uitjes in Drenthe

Kinderfeestje organiseren? Bekijk hier het ruime aanbod van kinderuitjes in Drenthe:
Actief

Lasergamen voor kinderen

Wij bieden de ultieme lasergame ervaring op 1 van onze 3 unieke themavelden. Onze professionele instructeurs nemen de groep mee en gaan aan de slag met spannende opdrachten op de

Lees meer »
Actief

Paintball voor kinderen

Wij bieden kids de ultieme paintball ervaring op 1 van onze 3 unieke themavelden. Onze professionele instructeurs laten de groep kennismaken met de gaafste spelvarianten en spannende opdrachten op de

Lees meer »
Dans kinderfeestje
Actief

Dans kinderfeestje

Golfballen slaan op onze driving range met allerlei interactieve spellen gecombineerd met eten en drinken. Jong geleerd is oud gedaan!

Lees meer »
Actief

Jachtseizoen – Kindereditie

Jachtseizoen – Kindereditie​ Het jachtseizoen is geopend! Lukt het jullie om 2 uur lang uit handen te blijven van jullie achtervolgers, net als op TV? Speel met je vriendjes en je

Lees meer »
Segway en Hoverboard uitje
Actief

Segway en Hoverboard uitje

Segway en Hoverboard uitje! Segways, Hoverboards, Ninebots, Onewheel en E-skates. Wij leren je alles! Wat een cool feestje! In een grote sporthal worden de Segways, Hoverboards, Ninebots, Onewheel, E-skates, hindernissen

Lees meer »
Drenthe biedt een scala aan leuke en educatieve activiteiten voor kinderen. Hier zijn enkele suggesties voor uitjes met kinderen in Drenthe:
 1. Wildlands Adventure Zoo Emmen:
  • Een avontuurlijke dierentuin met themagebieden zoals Jungola, Serenga en Nortica. Kinderen kunnen wilde dieren van over de hele wereld ontdekken.
 2. Drouwenerzand Attractiepark:
  • Een attractiepark waarbij de toegangsprijs inclusief eten en drinken is. Ideaal voor een dag vol plezier en attracties voor het hele gezin.
 3. Kabouterland Exloo:
  • Een sprookjesachtige omgeving waar kinderen kabouters kunnen ontmoeten, dwalen door het kabouterbos en genieten van speeltoestellen.
 4. Het Hunebedcentrum in Borger:
  • Leer alles over de prehistorie, bekijk echte hunebedden en ontdek het archeologische verleden van Drenthe.
 5. Boomkroonpad in Drouwen:
  • Maak een wandeling hoog tussen de boomtoppen en ontdek de natuur vanuit een ander perspectief. Er zijn ook speelweiden en activiteiten voor kinderen.
 6. Sprookjeshof Zuidlaren:
  • Een park met speeltuinen, sprookjesfiguren, een kinderboerderij en een overdekte speelhal. Ideaal voor een dag vol plezier.
 7. Klimpark Outdoor Grolloo:
  • Voor oudere kinderen is dit klimpark een uitdaging. Ze kunnen klimmen tussen de bomen en obstakels overwinnen op verschillende hoogtes.
 8. Museumdorp Orvelte:
  • Een openluchtmuseum waar kinderen een glimp kunnen opvangen van het leven in vroegere tijden. Er zijn ambachtelijke demonstraties en leuke winkeltjes.
 9. Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen:
  • Een interactief museum waar kinderen meer te weten kunnen komen over het gevangeniswezen. Er zijn ook buitenactiviteiten en speelmogelijkheden.
 10. Plopsa Indoor Coevorden:
  • Een overdekt pretpark met attracties gebaseerd op de populaire Studio 100-personages, zoals Kabouter Plop en Piet Piraat.
  Stunverkoop
 11. Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe:
  • Een boerderij waar kinderen kunnen spelen, dieren kunnen aaien en zelfs kunnen genieten van zelfgemaakt ijs.
Vergeet niet de specifieke openingstijden en mogelijke seizoensgebonden beperkingen te controleren voordat je op pad gaat. Veel plezier in Drenthe!