Stokbrood-kampvuur-kinderfeestje

Stokbrood bakken & Survival

Heerlijk Kinderfeestje

Kinderfeestje kampvuur
Dit programma bestaat uit twee delen. Eerst bak je je eigen stokbrood met worstje in een knisperend kampvuur, en daarna ga je op Survival in ons Outdoorpark.

We sluiten af met warme chocomel bij het kampvuur.

Smakelijk en actief uitje
Dit arrangement is uitstekend geschikt voor de koudere maanden. Het kinderfeestje kan ook grotendeels overdekt plaatsvinden. Toch nog twijfel? Maak gebruik van onze Goed Weer Garantie!

Stokbrood bakken boven het kampvuur
We zorgen voor een heerlijk warm kampvuur. Je krijgt een mooie stok waar je het deeg op moet doen. Met meel en water kneed je een deeg, draait dat op je stok en langzaam laat je het stokbrood bakken boven het vuur. Ondertussen verwarmen we de hotdogs. We laten het brood even afkoelen, vervangen de stok door het worstje en genieten maar!

Avontuurlijke Survival
Na het eten hebben we genoeg energie voor een spannende Survival. Je gaat met je eigen groep en een enthousiaste begeleider verschillende onderdelen doen, bijvoorbeeld Boogschieten, Camotunnels, Apenswing, Bandenpiramide, Brancardrace en Kundabaan. De activiteiten worden aangepast aan het weer, er is zoveel om uit te kiezen!

Na afloop praten we gezellig na bij het kampvuur met heerlijke warme chocolademelk.

Plezier voor iedereen
Feestjes bij deze organisatie zijn spannend en actief, maar plezier staat altijd voorop. Het programma van je feestje wordt aangepast aan je leeftijd en mogelijkheden.

Kinderfeestje, onbezorgd genieten
Vind je het weer toch te slecht? Maak gebruik van de Goed Weer Garantie!

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.