Kindershows

Ben je op zoek naar een betoverende, spetterende, of magische kindervoorstelling om voor jouw evenement te boeken?

Of het nu gaat om een spannende goochelact, een vrolijke clownshow met schmink zoals Pipo de Clown, een sprookjesachtige theaterervaring, of zelfs een enge Halloween clown, je bent bij Kinderuitje aan het juiste adres. Bij ons heb je de mogelijkheid om diverse kindershows en entertainers te boeken voor jouw speciale gelegenheid, inclusief clowns en zelfs Clini Clowns.

Bekijk hier ons aanbod Kindershows:

Waarom een kindershow boeken?

Het selecteren van een fantastische kindervoorstelling voor jouw kinderfeestje is de sleutel tot een onvergetelijke ervaring voor de jongste gasten. De juiste kindershow, zoals een clown te huur met grime en ballonnen, kan zorgen voor lachende gezichtjes, verwondering en plezier, en het hoogtepunt van de dag worden voor de kinderen. Of je nu op zoek bent naar magische trucs, grappige clown spelletjes, kinderschminken, of gewoon een geweldige tijd wilt bieden, een top kindershow kan precies datgene bieden wat je nodig hebt voor een onvergetelijk kinderfeestje. Kies voor een kindershow en laat de verbeelding van de kinderen de vrije loop!

Bekende kindershows van ShowBird zijn bijvoorbeeld Clown Doedel, Ballonartiest Bella en Elke Dag Feest kindershow. Kies bijvoorbeeld een kindershow die garant staat voor een middag vol verwondering. Of ga voor een clown die de kinderen laat schaterlachen met zijn grappige acts. ShowBird biedt een diversiteit aan kindershows om je evenement een onvergetelijke en kindvriendelijke ervaring te geven.

Verjaardagsfeest, schoolfeest of een ander evenement

Een kindershow boek je voor verschillende gelegenheden. Denk aan een verjaardagsfeest waar je de jarige en zijn vriendjes wilt verrassen met een magische show. Maar ook voor een schoolfeest of een evenement waarbij je de kinderen wilt vermaken met betoverend entertainment. Bij ShowBird heb je keuze uit verschillende kindershows met diverse thema’s en stijlen.

Hoe moet je een kindershow inhuren?

Bekijk het ruime aanbod bij kinderuitje. Heb je een leuke of interessante kindershow gevonden die past bij jouw event en die je graag wilt inhuren? Doe dan een aanvraag op kinderuitje. Deze aanvraag komt direct bij de entertainer binnen (of de persoonlijke manager). Deze aanvraag is geheel vrijblijvend. Je zit dus nergens aan vast.

Het is ook mogelijk om meerdere aanvragen te doen. We raden dit zelfs aan. Vooral als de datum van het event snel nadert. De kans is daardoor namelijk groter dat je een entertainer kunt boeken. Heb je al één aanvraag gedaan? Dan kun je de informatie uit deze aanvraag in de volgende aanvraag ook weer gebruiken.

Een entertainer reageert meestal binnen vier uur, uiterlijk binnen 24 uur op je verzoek. De entertainer heeft drie opties: de aanvraag afwijzen, een chatbericht sturen of een voorstel sturen. Stuurt hij of zij je een chatbericht? Dan is dit vaak om meer informatie in te winnen over bijvoorbeeld je wensen.

Heeft de entertainer alle benodigde informatie om de boeking rond te krijgen? Dan zal hij of zij een voorstel sturen. Dit voorstel is volledig vrijblijvend. 

De voordelen van Kinderuitje

Bij Kinderuitje kom je rechtstreeks in contact met de entertainer die je wilt boeken. We begrijpen maar al te goed dat de entertainmentinhoud van groot belang is wanneer je een kindershow boekt. Daarom kun je vanaf het moment dat je een aanvraag doet, alle details bespreken. Hierdoor kun je jouw entertainmentwensen kenbaar maken, zodat de entertainer zijn show hierop kan afstemmen. Bij Kinderuitke draait alles om het laten uitkomen van jouw kindvriendelijke visie.

Laagsteprijsgarantie

Een kindershow inhuren of boeken blijft maatwerk. Bij Kinderuitje werkt iedere entertainer met de laagste prijsgarantie. De prijzen staan overzichtelijk weergegeven. Hierdoor kun je eenvoudig vergelijken. Bij Kinderuitje  is alles erop gericht om jouw zoekproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Heb je nog vragen?

Twijfel je over wat je precies nodig hebt? Of heb je vragen over het boekingsproces? Geen zorgen! Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We staan klaar om samen met jou de perfecte kindershow te vinden en al je vragen te beantwoorden.