Kinderfeestje Lasergamen

Een avontuurlijk kinderfeestje vol met actie, unieke missies, spannende speelvelden en onbeperkte kogels. Lasergamen is het perfecte uitje! De actie is volledig aanwezig maar de rommelige verf en de blauwe plekken van paintball lekker niet! Daarom is dit anderhalf uur durende kinderfeestje perfect voor zowel jongens als meisjes.

Een kinderfeestje om nooit te vergeten!

Lasergamen is het perfecte kinderfeestje! De kinderen zijn lekker actief en fanatiek bezig op de prachtige velden. Wij beschikken over de mooiste lasergame locaties door heel Nederland en zelfs België. Er is daarom altijd een locatie bij jou in de buurt voor een onvergetelijk kinderfeestje. Bezoek één van onze geweldige locaties, zoals Amsterdam, Rotterdam of Harderwijk en maak het lasergame avontuur mee!

Fanatiek lasergamen!

De actie is volledig aanwezig maar de rommelige verf en de blauwe plekken van paintballen lekker niet! Wees de held van het veld en haal alle tricks uit de kast. Schuil in de gekste obstakels en verras je tegenstanders met een sluipaanval. Oude kapotte auto’s, een verlaten dorp, boten, het is er allemaal! verstop en zoek dekking, wacht tot het juiste moment…RAAK! Schakel je tegenstanders een voor een uit zonder geraakt te worden om naar huis te gaan met de overwinning!

Lasergamen met de gaafste gamemodes

Om het lasergamen spannend te houden zijn een veel verschillende spelvormen aanwezig waarvan je geen genoeg zult krijgen! Ga in de strijd als team en werk samen om je tegenstandsters uit te schakelen  in een spannend potje Battle Royal of wordt de lasergame kampioen en schakel iedereen uit met een potje ieder voor zich, durf jij het aan?

Uitdagend en veilig!

Het is vanzelfsprekend dat al onze uitjes met aandacht worden uitgevoerd. Veiligheid staat bij ons voorop en daarom word elk kinderfeestje voorzien van een professionele begeleider. Dit zal het kinderfeestje lasergamen een stuk uitdagender maken, want onze begeleiders zullen goed een oogje op de kinderen houden! Het kinderfeestje lasergamen wordt afgesloten met boogschieten. De lasergame wapens en bogen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar het kan voorkomen dat de wapens als te zwaar worden ervaren. Het is goed hier rekening mee te houden afhankelijk van de deelnemers. De minimale groepsgrootte voor dit kinderfeestje is 8 kinderen.

Het complete kinderfeest!

Na een grote en spannende strijd komt er ook een grote honger en dorst bij kijken. Het kinderfeestje lasergamen sluiten we af met een heerlijke pannenkoeken-menu en onbeperkte limonade! Zo zullen de kleine soldaten niet met een lege maag naar huis toe gaan. Maak je geen zorgen over de rommel, daar zullen wij voor zorgen! Onze begeleiders zullen het kinderfeestje tot in de puntjes verzorgen zodat jullie niks te kort komen.

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.