Segway scholen tour

“De scholen tour die jongeren letterlijk en figuurlijk in balans brengt”
De “Segway Scholentour” is ontwikkeld voor leerlingen/studenten. De studenten leren, in één les, hoe ze op een Segway, Ninebot, Hoverboard, E-Skates en Onewheel kunnen leren rijden. Een ervaring die ze niet snel zullen vergeten! Ze leren niet alleen rijden op onze apparaten maar vooral het overwinnen van angst, het vertrouwen hebben in zichzelf en in de ander.

In het begin lijkt het een grote uitdaging voor de leerlingen maar al snel beseffen ze dat ook zij dit kunnen. Na een algemene uitleg van ons gaan de leerlingen aan de slag, met een uitdagend parcours waarin ze de volledige controle krijgen over de apparaten. Er ontstaat vertrouwen in het eigen kunnen en in de ander die helpt. Doordat er weinig niveauverschil is binnen deze activiteit maakt het voor een ieder een groot succes.

Het plezier van de leerlingen heeft te maken met de ontwikkeling die ze doormaken in een korte tijd. Ze leren iets dat hip is en vaker zal worden gezien in de toekomst. Dit alles maakt deze workshop er één met een gegarandeerde succeservaring voor de leerlingen/studenten.

De Segway Scholen Tour komt graag bij u op school!

Heeft u een andere instelling of bijvoorbeeld een sportclub? Ook dan komen we graag langs!

  • Speciaal onderwijs
  • Basisonderwijs
  • Middelbaar onderwijs
  • Hoger onderwijs

Segway en Hoverboard uitje

Wist U dat we ook een Segway en Hoverboard uitje hebben ontwikkeld.

Tijdens dit stoere kinderfeestje ga je echt aan het werk door over bruggen, langs slalommen te rijden en nog heel veel meer.

 

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.

Naast kinderuitje.nl hebben wij ook de sites: