Voor een sportief uitje voor kinderen zijn er tal van leuke activiteiten waar ze plezier aan zullen beleven.

Hier zijn enkele suggesties:

 1. Klimpark:

  • Neem de kinderen mee naar een klimpark waar ze kunnen klauteren en klimmen tussen de bomen. Dit is niet alleen leuk, maar het bevordert ook het zelfvertrouwen en de fysieke vaardigheden.
 2. Trampolinepark:

  • Een trampolinepark is altijd een hit bij kinderen. Ze kunnen springen, salto’s maken en zich uitleven op de verschillende trampolines en obstakels.
 3. Bowlen:

  • Een klassiek, maar altijd leuk uitje. Kinderen vinden het geweldig om de kegels omver te gooien en te genieten van de gezellige sfeer in het bowlingcentrum.
 4. Skatepark:

  • Voor kinderen die van skateboarden houden, is een bezoek aan een skatepark een fantastisch idee. Ze kunnen hun skateboard- of inline-skatevaardigheden verbeteren en plezier hebben met vrienden.
 5. Zwemmen:

  • Een dagje naar het zwembad is een geweldige manier om actief te zijn en plezier te hebben. Kies een zwembad met leuke glijbanen en speeltoestellen voor extra plezier.
 6. Sportdag in het park:

  • Organiseer een sportdag in een lokaal park met activiteiten zoals hardlopen, touwtrekken, frisbee, en andere leuke sporten. Maak er een picknickdag van voor extra gezelligheid.
 7. Minigolf:

  • Minigolf is een leuke activiteit die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Het is een goede manier om hand-oog coördinatie te oefenen en samen plezier te hebben.
 8. Voetbalclinic:

  • Als de kinderen van voetbal houden, overweeg dan het organiseren van een voetbalclinic. Een lokale voetbalclub of trainer kan wellicht een leuke en leerzame sessie verzorgen.

Zorg ervoor dat de gekozen activiteit aangepast is aan de leeftijd van de kinderen en dat er voldoende toezicht is voor hun veiligheid. Het belangrijkste is dat ze plezier hebben en actief bezig zijn!

Kinderfeestje organiseren? Bekijk hier het ruime aanbod van sportieve kinderuitjes:
Actief

Lasergamen voor kinderen

Wij bieden de ultieme lasergame ervaring op 1 van onze 3 unieke themavelden. Onze professionele instructeurs nemen de groep mee en gaan aan de slag met spannende opdrachten op de uniekste velden van Nederland.

Lees meer »
Actief

Paintball voor kinderen

Wij bieden kids de ultieme paintball ervaring op 1 van onze 3 unieke themavelden. Onze professionele instructeurs laten de groep kennismaken met de gaafste spelvarianten en spannende opdrachten op de uniekste velden van Nederland.

Lees meer »
Dans kinderfeestje
Actief

Dans kinderfeestje

Golfballen slaan op onze driving range met allerlei interactieve spellen gecombineerd met eten en drinken. Jong geleerd is oud gedaan!

Lees meer »
bubbelbal partijtje
Actief

Bubbelbal

Golfballen slaan op onze driving range met allerlei interactieve spellen gecombineerd met eten en drinken. Jong geleerd is oud gedaan!

Lees meer »
Augmented Reality Trefbal kinderuitje
Actief

Augmented Reality Trefbal

HADO: het coolste kinderfeestje in Nederland! Gamen en bewegen in één. De lol van trefbal maar dan met de magie van Augmented Reality. HADO is trefbal 3.0!

Lees meer »