Kinderfeestje Almere

All-in Kinderfeestje

Een compleet verzorgd kinderfeestje, met uitdagende avonturen. Inclusief cake, onbeperkt limonade, onbeperkt patat, snack en een ijsje toe. Voor iedereen een outdoor-medaille, als aandenken!

hindernisbaanBeleef spetterende uitdagingen en knallende avonturen

Wat een feestje! Beleef avonturen vol actie, grenzen verkennen en heel veel lachen. Met je eigen groepje vrienden of vriendinnen en een enthousiaste begeleider ga je op expeditie in dit outdoor park in Almere.

Het programma wordt afgestemd op de weersomstandigheden. Vind je het weer toch te slecht, maak dan gebruik van onze Goed Weer Garantie. 

Kinderfeestje voor iedereenKinderfeestje - AlmerePlezier staat voorop! De actieve kinderfeestjes zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je niet zo sportief bent. Het is geen wedstrijd; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. De activiteiten worden aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Zo heeft iedereen plezier!

Onbezorgd genieten!

All-in feestje, volop fun!
Survival kinderfeestje

Een compleet verzorgd kinderfeestje, met uitdagende avonturen, heerlijk eten en drinken en vooral heel veel plezier! Je hoeft niets meer te doen. Neem gerust de kadootjes mee om ze vooraf of achteraf uit te pakken. Wel zo gemakkelijk!

Alles inclusief!
Inclusief cake, onbeperkt limonade, onbeperkt patat, snack en een ijsje toe. Na alle avonturen en uitdagingen is er voor iedereen een outdoor-medaille. Overal is aan gedacht!

 

Een compleet kinderfeestje met eten, drinken en activiteiten
Je wordt feestelijk ontvangen met limonade en cake die je versiert voordat je ervan gaat smullen.
Als de feeststemming er goed in zit, ga je met je vrienden en/of vriendinnen en een enthousiaste begeleider de uitdaging aan met spannende onderdelen in het outdoorpark. Er is teveel om uit te kiezen: boogschieten, klimwand, apenswing, junglebrug, brancardrace, kundabaan, camotunnels en nog veel meer!

 KinderuitjeFeestelijke afsluiting
Hongerig geworden van alle avonturen? Er wacht je een heerlijk feestmaal met onbeperkt limonade en patat, een snack naar keuze en een lekker ijsje toe. En voor iedere deelnemer is er een mooie medaille.

 Plezier voor iedereen

Feestjes bij dit Outdoorpark in Almere zijn super spannend en actief, maar plezier staat altijd voorop. Ook als je niet zo sportief bent, beleef je een onvergetelijk kinderfeestje. Het programma van je feestje wordt aangepast aan je leeftijd en mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat iedereen plezier heeft!

Herfst en winter
In de herfst en winter worden de activiteiten aangepast aan het weer. Dan doen we geen wateronderdelen en zorgen we dat je lekker warm blijft. Is het weer ineens heel slecht? Maak dan gebruik van onze Goed Weer Garantie! Met ander woorden altijd succes gegarandeerd!

Praktische informatie:

Praktische informatie

 

 Meer Horeca:

Meer Horeca

Mail mij vrijblijvend een offerte

  • Bespaar tijd, vraag vandaag direct aan
  • Geheel vrijblijvend
  • Snelcheck of datum nog beschikbaar is
  • Prijsgarantie met altijd scherpste prijs
  • Binnen 2 werkdagen offerte in de mailbox

Kinderuitje.nl werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners met positieve beoordelingen en ontvangt duizenden aanvragen per jaar. Kinderuitje.nl is geen organisator. Het formulier sturen wij rechtstreeks naar het uitvoerende evenementenbureau die je dan binnen 2 werkdagen direct informeert. Wel zo makkelijk.

Ter bescherming van de privacy verloopt het mailcontact via onze server en schermen wij e-mailadressen af. Jouw e-mailadres is bij ons veilig. We verkopen het niet door en lenen het niet uit, ook niet voor heel even.